Tuinservice

Tuinonderhoud

Om uw tuin mooi te houden zal er regelmatig onderhoud moeten plaatsvinden. Met een voor- en najaarsonderhoudsbeurt wordt een goede basis gelegd. Soms is een grondige renovatie nodig waarbij de oude beplanting verwijderd wordt en nieuwe geplant wordt. Vaak doet een paar uurtjes flink snoeien echter al wonderen.

Heeft u te weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden, maar wilt u wel dat de tuin er prima verzorgd uitziet? Tuinservice Ed de Groot kan u al het onderhoud uit handen nemen.

De volgende werkzaamheden kan ik voor u verrichten:

Landschapsonderhoud, onkruid verwijderen, schoffelen, snoeien, hagenknippen, gazon leggen, bemesten,
maaien, kantensteken en knippen, boomverzorging en algehele tuinrenovatie (bv oud en nieuw straatwerk (her)leggen enz.), .

Heeft u zo nu en dan een paar extra handen nodig, of wilt u snoeiadvies, bel eens en informeer naar de mogelijkheden. Ook het onderhoud tijdens uw vakantie kan door mij geregeld worden.

Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten, zodat de tuin het hele jaar door goed onderhouden wordt.

Bestrating

Tuinservice Ed de Groot kan bestrating vakkundig voor u leggen. Terrassen, wandelpaden maar ook de oprit, alle soorten bestratingen worden door mijn bedrijf gelegd.

Vooraf geef ik een goed advies over de te gebruiken materialen. Hierbij hou ik rekening met onder andere duurzaamheid, gewenste sfeer en kleurgebruik passend bij uw woning en de rest van de tuin.

De bestrating moet natuurlijk niet alleen mooi, maar zeker ook praktisch zijn. Het gebruik is dus een belangrijke factor. Sommige paden zullen breed genoeg moeten zijn voor een kinderwagen of rollator, andere kunnen smal of misschien met staptegels worden uitgevoerd. Bij een oprit
is het belangrijk te weten hoe intensief deze gebruikt wordt; alleen uw eigen auto of regelmatig zwaarder verkeer.